Het gouden honingboek

0

Talloze liefhebbers van honing roemden al de weldadige uitwerking van honing op de gezondheid en de schoonheid. Honing is een uitstekende leverancier van vitale stoffen; hij is goed voor het hart en verhoogt het weerstandsvermogen. Honing is daarnaast ook geliefd als voedend gelaatsmasker en als middel voor een goede haarverzorging.
Maar het zoete goud van de bijen is natuurlijk ook een culinaire belevenis van formaat. In een schat aan recepten wordt aangetoond hoe veelzijdig dit levendige en aromatische natuurproduct in allerlei gerechten kan worden toegepast. U vindt een keur aan recepten voor hartige en zoete hoofdgerechten, desserts en ijsspecialiteiten en gebak.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
120
Laatste editie
31 oktober 2004
Uitgeverij
Lantaarn B.V., De
ISBN
9789054263234
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic