Het Grote Boek der Reiki Symbolen

0

Walter Lübeck en Mark Hosak
Het Grote Boek der Reiki Symbolen
De spirituele traditie van symbolen en mantra's van het Usui-systeem der natuurlijke genezing
bindwijze: paperback
formaat: 17 x 24 cm
omvang: ca. 608 blz.
illustraties: zwart/wit
prijs: ca. 29,50
ISBN: 978 90 6378 626 7
De klassieke symbolen van het Usui-systeem der natuurlijke genezing - beter bekend als 'Reiki' - bekleden een sleutelpositie in deze onvergelijkelijke en unieke traditie. Zonder deze symbolen en de bijbehorende mantra's is werken met Reiki niet mogelijk. In dit volumineuze compendium worden deze symbolen en mantra's voor het eerst gedetailleerd beschreven en vaktechnisch juist verklaard.
De spirituele tradities waarin ze zijn ontstaan en ontwikkeld, de kalligrafisch juiste schrijfwijze, de diverse betekenissen en functie op het gebied van helen, genezen en spirituele persoonsontwikkeling worden afzonderlijk toegelicht en door diverse oefeningen verduidelijkt en praktisch toepasbaar gemaakt.
De inwijdingsrituelen, noodzakelijk voor de uitoefening van complexe genezingen met Reiki, zijn gebaseerd op de basissymbolen van het Usui-systeem en laten zich, zoals dit in de traditie van Reiki gebruikelijk is, steeds opnieuw doorgeven.
De jarenlange ervaring van de auteurs met duizenden leerlingen, workshops en individuele Reiki-sessies, gekoppeld aan hun uitvoerig onderzoek, maken Het Grote Boek der Reiki Symbolen tot een standaardwerk over dit thema. Het verklaart zowel de essentie als de grondslag van Reiki, waardoor iedereen die met Reiki werkt of er in geïnteresseerd is, onmogelijk aan dit standaardwerk voorbij kan gaan.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
608
Laatste editie
31 oktober 2016
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063786267
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic