Het grote pinguinfeest

, ,

3

Artikelen 1

In Het grote pinguïnfeest van Fabian en Christian Jeremies wordt feestgevierd!
Oma is jarig. Ze wil zich prachtig aankleden voor het grote feest, maar kan haar mooiste jurk nergens vinden. Het is ook een drukke boel in huis, want de hele pinguïnfamilie is gekomen. Pim en Paultje helpen oma met het zoeken naar haar feestkleren.

Natuurlijk is er van alles te zien en te ontdekken. Niet eerder was een zoekboek zo'n groot feest. Goed voor urenlang kijkplezier!

Dit prachtige prentenboek sluit naadloos aan bij de Kinderboekenweek 2014 met het thema Feest! De vrolijke vertaling is verzorgd door Jozua Douglas.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
23 september 2014
Uitgeverij
de Fontein
ISBN
9789026137136


Artikelen over Het grote pinguinfeest

  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Zoek- en hebbeboek

door: Anna Bakker 2 reacties 2 likes
Een heerlijk (zoek)boek voor kinderen vanaf een jaar of drie, een hebbeboek voor pinguïnliefhebbers van alle leeftijden. Pinguïns in groten getale, in grappige taferelen, een en al gezelligheid, mooi getekend, een boek om vrolijk van te worden. Ook alle pinguïns zijn vrolijk, want oma geeft ter...

Beestachtig leuk

door: Sandra Hutchison 1 like
Het grote pinguïnfeest is een goed gevuld prentenboek waar kleine kinderen bijna letterlijk in kunnen duiken, het boek is namelijk van een vrij groot formaat en geen cm. is onbenut gebleven. Op de eerste pagina worden de pinguïns die je op elke pagina tegen zult komen al aan je voorgesteld,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic