Het grote Reiki heelboek

0

Walter Lübeck
Het Grote Reiki Heelboek
Handboek voor de toepassing van Reiki als begeleidende therapie bij gezondheidsproblemen. Met aanwijzingen voor Energie-heling voor lichaam en geest
bindwijze: paperback
formaat: 17 x 24 cm
omvang: 256 blz.
illustraties: kleur en zwart/wit
prijs: 19,50
ISBN: 978 90 6378 609 0
therapeutische betekenis van Reiki voor tal van kwalen of ongemakken
duidelijke beschrijving van de behandelingspunten op het lichaam
uitvoerig en doeltreffend geïllustreerd
relatie tussen voeding en Reiki-toepassingen
doe-het-zelf boek met deskundige informatie en nauwkeurige instructies
De essentie bij de toepassing van Reiki is de ervaring, dat Reiki alle levensprocessen ondersteunt. Daarom is de Universele Levensenergie, die de basis vormt van Reiki, ook overal inzetbaar. Reiki is een unieke manier om met energie te helen. Naast de therapeutische toepassing van de basisposities, biedt de traditionele toepassing van Reiki vele richtlijnen voor een gerichte behandeling.
Walter Lübeck heeft dit - al voor de herontdekking van de traditionele Japanse Reiki - intuïtief aangevoeld. Het Grote Reiki Heelboek bevat een breed scala aan praktische toepassingen bij specifieke lichamelijke en geestelijke problemen en ongemak, waarbij tevens de algemeen geldende gezondheid-voorzorgsmaatregelen worden betrokken. Zo wordt in het bijzonder gewezen op het belang tussen Reiki en een gezonde voeding. De kern van Het Grote Reiki Heelboek wordt gevormd door de beschrijving van de specifieke behandelingsposities, welke worden geïllustreerd met duidelijke afbeeldingen. De hoofdstukken over het verband tussen reflexzones en Reiki en de bijdragen van Dr. Kleppik, verrijken Het Grote Reiki Heelboek met effectieve behandelingsvarianten.
Het Grote Reiki Heelboek is geschikt voor geïnteresseerden en iedereen die in de (para-)medische sector werkzaam is.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
215
Laatste editie
30 november 2009
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063786090

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic