Het grote winter voorleesboek

,

0

Maak kennis met iedereen uit het bos,
met kleine Leesfee, Victor Vos,
Roef, Roosje en Bas de beer,
Pluisje, het konijn, en nog veel meer.

We kunnen uren door het bos gaan dwalen
met deze heerlijke herfstverhalen.
Boordevol weetjes en knutselpret.
Nog een versje en dan ... naar bed!

Korte 5-minuten-verhaaltjes met leuke
weetjes, recepten, liedjes en versjes,
knutsel-, doe- en spelletjestips
voor de herfst!
Een boek vol leuke herfstverhaaltjes, recepten, weetjes, liedjes en doe- en spelletjestips. Zo kom je de herfst wel heel gezellig door. Na de zomer is de herfsttijd ook weer extra leuk en uitermate geschikt om leuke dingen met je kind te doen. In dit boek maak je kennis met verschillende bewoners van dit bos zoals: Leesfee, Oe-hoe, Roosje, Hazel, Smak, Pluisje , Sproetje en nog veel meer. Op de binnenkant van de kaft stellen ze zich aan de lezer voor. Oe-hoe de uil weet veel over de herfst en deelt dit met de kinderen op een leuke speelse manier. Ik sta er altijd weer versteld van hoe snel kinderen dit oppikken. Andere inwoners van het bos hebben leuke recepten of knutselideeën. Tussendoor worden er lieve, grappige , maar soms ook spannende korte verhaaltjes verteld. Zoals het verhaaltje over Halloween en het griezelverhaal. Onderwerpen als de herfst, natuur, vriendschap staan centraal in de verhaaltjes. Stuk voor stuk leuk om voor te lezen en zo handig dat vaak volgend op een verhaaltje er een leuk opzegversje staat of een handig weetje en /of doetip.

De illustraties (van Sanne Miltenburg) zijn mooi om naar te kijken, de ene keer een paginavullende illustratie en dan weer een kleine die de tekst doorbreekt. Ze zien er warm en een beetje sprookjesachtig uit. Er is redelijk veel tekst in dit boek, daarom minder geschikt voor de jonge peuter. Maar de wat oudere peuter en kleuter zal zich prima vermaken met dit boek, vooral met de hulp van hun vader en/of moeder. Een aanrader om aan te schaffen, heerlijk wat quality time met je kind. Zo kom je de herfst wel door:)
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
64
Laatste editie
01 augustus 2016
Uitgeverij
Bakermat
ISBN
9789059241145

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic