Het hart in de fles

0

Er was eens een doodgewoon klein meisje. Haar hoofd zat vol vragen over alle wonderen in de wereld. Tot er op een dag iets gebeurde wat haar verdrietig maakte. Ze stopte haar hart in een fles en hing die om haar hals, om het veilig te bewaren. Dat werkte. Tenminste, in het begin. Maar de fles woog steeds zwaarder en zat vaak in de weg. Zou ze weten hoe en wanneer ze haar hart terug moest krijgen?

In dit ontroerende moderne sprookje behandelt Oliver Jeffers het thema van liefde en verlies op lichtvoetige wijze en laat ons zien dat er altijd hoop is. Met prachtige illustraties!

Oliver Jeffers is behalve schrijver en illustrator ook kunstenaar. Het hart in de fles is zijn zesde boek en zal binnenkort worden gebruikt in een speelfilm. De boeken van Oliver Jeffers zijn bekroond met vele prijzen, waaronder de Nestlé Kinderboekenprijs, het Blue Peter Boek van het Jaar en de Ierse prijs voor het Kinderboek van het Jaar.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
11 december 2010
Uitgeverij
Pimento Kinderboeken
ISBN
9789049924348
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic