Het hart van stille mensen

1

Een gids voor introverte mensen die alleen zijn koesteren, maar ook verlangen naar verbondenheid. Want als je introvert bent, kunnen daten en relaties aangaan een behoorlijke uitdaging zijn: van het zoeken naar potentiële partners en keuvelgesprekjes tijdens een eerste date, tot een balans vinden in een relatie en toe durven geven aan je wens soms alleen te zijn.

Sophia Dembling biedt in dit boek stof tot nadenken voor mensen die advies zoeken op het gebied van de liefde, onder meer over hoe je op een goede manier energie steekt in de zoektocht naar een partner; hoe om te gaan met uitgaan of daten als onbekenden aanspreken niet jouw ding is, en antwoord op de vraag: ga je voor de uitdaging (een extraverte partner) of kies je voor het comfort van een introverte partner?
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
14 juni 2016
Uitgeverij
Lev.
ISBN
9789400507586 , 9789044975321
Bestel dit ebook vanaf  €7,79 bijHebban recensie

    Lindy de Jong Hebban Crew

Prettig leesbare gids vol anekdotes

door Lindy de Jong op 22-07-2016

In haar eerste boek over introversie startte Sophia Demling een stille revolutie. Want introversie gaat met nogal wat vooroordelen gepaard, merkte de schrijfster en columniste de afgelopen jaren op. In haar rubriek ‘The Introvert’s Corner’ in Psychology Today  geeft ze advies en tips aan introverte mensen die zich vandaag de dag moeten redden in een drukke wereld waarin extraversie als de norm...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic