Het Hemamirakel

1

Waar het vandaan komt, is een raadsel, maar ineens voel je een kracht je lijf binnenstromen die je bijna niet meer herkent, zo lang geleden is het dat zoiets voor het laatst bezit van je nam, vér voor Dennis, vér voor Kees. Je gaat rechtop staan en laat de bak sokken voor wat hij is: je hebt helemaal geen sokken nodig.
Op het oog kleine gebeurtenissen blijken in het leven van de vrouwen in dit boek grote gevolgen te hebben. Een blik in een spiegel, een confrontatie in een tram, een telefoongesprek dat onbedoeld wordt opgevangen, het leidt ertoe dat het leven van de vrouwelijke hoofdpersoon een totaal andere en veel betere wending krijgt. Mirjam Hommes legt in dit boek een aantal opmerkelijke verhalen vast. Daarbij kiest ze voor een bijzondere constructie, waarbij gaandeweg duidelijk wordt, hoe de levens en de verhalen van de vrouwen met elkaar verweven zijn. Een verrassende en vlotte bundeling.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Korte verhalen
Aantal pagina’s
146
Laatste editie
03 november 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089548153

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

    Selene Genreclub

Levensverhalen van vrouwen

door Selene op 16-11-2015

Mirjam Hommes beschrijft levens van vrouwen die uiteindelijk allemaal op dezelfde locatie terechtkomen, ieder via een andere weg en in een andere fase van hun leven.
Het boek bestaat uit een collectie korte verhalen, waarbij elk verhaal over een van deze vrouwen gaat.

De auteur opent met een voorwoord waarin ze beschrijft hoe buurten in een stad kunnen veranderen door gentrificatie, al gebruikt de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic