Het huis van Isis

0

In deze spirituele autobiografie maakt Lauri Fransen ons deelgenoot van haar mystieke liefdesrelatie met de godin Isis. In de jaren negentig van de vorige eeuw wordt zij een mediamiek kanaal voor deze van oorsprong Egyptische godin en ontvangt zij tal van prachtige boodschappen. Een hoogtepunt vormt haar inwijding in de Isis tempel van Philae te Assuan. Ook beleeft zij samen met andere vrouwen een avontuur met Maria Magdalena, die in het vroege christendom de energie van Isis vertegenwoordigde.
Na deze intensieve periode van naar buiten treden met de boodschappen van Isis en het geven van workshops aan vrouwen breekt er een periode van ogenschijnlijke rust aan. Haar werk valt weg en er komen geen boodschappen meer uit de geestelijke wereld. In deze jaren verbindt zij zich opnieuw met de Aarde en ruimt zij persoonlijke blokkades op. Achteraf bezien is dit een tijd van diepe innerlijke veranderingen, waarna haar relatie met Isis zich op een diepere laag blijkt voort te zetten. Zij leert de godin kennen als haar ware, innerlijke geliefde en er worden geheimen ontsluierd uit het begin van de geschiedenis van de mensheid. Eindelijk ontdekt zij waar het allemaal om draait: het belichamen van het goddelijke vrouwelijke als een pad naar zelfrealisatie.

Lauri Fransen schreef eerder 'Het Evangelie van Isis, de rol van het vrouwelijke bij het ontstaan van het christendom'.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
10 mei 2016
Uitgeverij
A3 boeken
ISBN
9789491557286 , 9789491728198

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic