Het inprentum

4

Leon Witters is ondernemer, getrouwd met Annika en vader van Joan en Robby. Sinds vier jaar werkt Leon samen met zijn goede vriend Vladimir Djostov in het grootste geheim aan een baanbrekend wetenschappelijk experiment. Na 3,5 jaar onderzoek in hun geheime bunker in The University of Texas in Dallas zijn ze in staat om menselijke lichaamscellen - en daarmee mensen - binnen 22 minuten onsterfelijk te maken. Na een gewelddadige inbraak bij Leon thuis, wordt het hem en Vladimir duidelijk. Ze krijgen te maken met twee wereldwijd opererende criminele organisaties. 'Onsterfelijkheid' vormt aan de ene kant de grootste bedreiging voor de farmaceutische en medische miljardenindustrie, maar is aan de andere kant miljarden waard! Er ontstaat een wereldwijde klopjacht en een race tegen de klok. Weten ze uit handen te blijven van de nietsontziende Kondor Group, de FBI en de gehaaide meedogenloze moordenaar 'The Hawk'? Zijn ze op tijd op de Anacapa Islands? En waarom gedraagt Leon's beste vriend zich de laatste tijd plotseling zo vreemd?

Ewout Strijker is schrijver en ondernemer. Hij heeft meerdere publicaties, artikelen en boeken op zijn naam staan. Eind 2012 ontstond de wens om een spannende thriller te schrijven. Uitgebreid onderzoek leverde een schat aan informatie op die het verhaal levensecht zou maken. Op 23 november 2013 werd de eerste zin op papier gezet van wat de thriller 'Het Inprentum' zou worden. De vele reizen die de auteur heeft gemaakt, leiden ertoe dat beschrijvingen van de plaatsen, waar de hoofdpersonen in het verhaal terecht komen, realistisch worden beschreven.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
342
Laatste editie
13 november 2015
Uitgeverij
Schrijverspunt
ISBN
9789462661493 , 9789462661547

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,50 Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,50 Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

De onsterfelijkheids-machine

door Katleen Scheers op 29-12-2015

Het Inprentum  is de debuutthriller van W.E. Strijker. Het is niet zijn eerste literaire werk. Voor de boeken De succes-coëfficiënt  en In 4 stappen naar het beste risicoadvies  (onder de naam Ewout Strijker) was zijn bedrevenheid als ondernemer het uitgangspunt. Zijn ervaring met de zakenwereld heeft hij ook gebruikt in Het Inprentum.

Het Inprentum
  draait rond Leon Witters, een personage met een...


Lezersrecensies (1)

Een verfrissend thrillerdebuut

door: Mieke Schepens 1 like
Leon Witters is behalve dat hij ondernemer is in hart en nieren, getrouwd met Annika en vader van Joan en Robby. Het is een gezin waarvan de vier leden ondanks dat de kinderen niet meer thuis wonen samen een hechte band hebben, waar respect de boventoon voert. Annika en de kinderen weten niet...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic