Het is de laatste daad die telt

2

Hero doet heel erg hard zijn best om een gewone jongen van elf jaar te zijn. Maar hij is geen gewone jongen. Hero is een prins. Een prins met toverkracht. Zijn overgrootvader, de oude koning Teiresias, sterft. Hero, die nu koning moet worden, is niet klaar voor die taak en vlucht weg. Maar dan duikt een duistere tovenaar op die weinig goeds van zin is. Hero moet onder ogen zien welke taak hem later wacht. Alleen hij kan de tovenaar verslaan. Samen met zijn vrienden Aura, Galei en Galooi besluit hij de strijd aan te gaan.

Met De bende van Teiresias lanceerde Mark Tijsmans een succesvolle leesreeks voor kinderen vanaf 11 jaar. De avontuurlijke en humoristische verhalen vol actie leverden hem zelfs een vergelijking met Ken Follett op.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
07 oktober 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Leopold B.V.
ISBN
9789025869212 , 9789025870133

Lezersrecensies (1)

sensationeel

door: Evana Kuipers 1 like
Hero doet heel erg hard zijn best om een gewone jongen van elf jaar te zijn. Maar hij is geen gewone jongen. Hero is een prins. Een prins met toverkracht. Zijn overgrootvader, de oude koning Teiresias, sterft. Hero, die nu koning moet worden, is niet klaar voor die taak en vlucht weg. Maar dan...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic