Het Italiaanse bakboek van Sarena Solari

3

Artikelen 1

Beste thuisbakker 2015: Sarena Solari In dit familiebakboek deelt HHB-winnaar Sarena Solari haar favoriete Italiaanse bakrecepten, de klassiekers van haar oma en tante, en natuurlijk de spektakelstukken uit het tv-programma Heel Holland Bakt. Van baci di dama, een torta caprese met amandelen en chocolade, de karameltaart waarmee Sarena meesterbakker werd tot de 1001-nacht-finaletaart: dit is bakken met Italiaanse passie!

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
25 februari 2016
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021561707


Artikelen over Het Italiaanse bakboek van Sarena Solari

  Meer artikelen

Hebban recensie

De passie wordt gedeeld

door Maaike Ebbinge op 19-04-2016

De Italiaanse vrolijkheid en het genot springen van de bladzijdes af. Door de foto’s en ook het soort baksels zie je dat je in Italië bent. En hoe fijn is dat? Dit is het bakboek van de laatste winnares van Heel Holland Bakt: Sarena Solari. Het is een ander boek dan dat van de vorige winnaars en dat zit hem dus in… Italië.  

In het boek Het Italiaanse bakboek van Sarena Solari word je meegenomen...


Lezersrecensies (2)

Kleurig en aantrekkelijk

door: Irene de Keijzer 1 like
Ook dit boek heb ik verkregen via een winactie van Hebban, dus het weekend maar weer eens de keuken ingedoken om een recept te proberen uit een van de vier boeken die ik gewonnen heb. Ditmaal dus het Italiaanse zakboek. ' Opvallend is dat het boek is opgedeeld in kleuren. Wat direct aanspreekt,...

Het Italiaanse bakboek van Sarena Solari

door: Zwartraafje 1 like
... De recepten zijn natuurlijk het belangrijkste bij een kookboek maar het oog wil uiteraard ook wat. Daar werd bij het samenstellen van dit boek duidelijk rekening mee gehouden. Zo viel het me al snel opdat het boek door middel van kleur is opgesplitst. In de eerste helft is blauw duidelijk de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic