Het kasteel met de duizend kamers

3

Heel lang geleden liet Rolf, de Ridder met de Gouden Krul, het mooiste en het grootste kasteel van Europa bouwen. Overal vandaan kwamen metselaars, timmerlieden en smitsen om mee te bouwen. Iedereen vond dat hij het mooist kon metselen, timmeren of smeden. Al snel werd het een grote ruzie tijdens de bouw.
Daarom zei de Ridder met de Gouden Krul: "Jullie mogen allemaal laten zien hoe goed en mooi jullie kunnen bouwen. Jullie mogen allemaal één kamer maken. We zullen zien welke het mooist is van allemaal."
Zo ontstond het kasteel met de duizend kamers. De ene kamer nog mooier en nog groter dan de andere. Het waren er zoveel, dat niemand ooit heeft kunnen kiezen welke kamer het allermooist was. Er wonen nu wel veel ridders, prinsessen, heksen, draken en nog veel meer personages waarmee Bob en Lot spannende avonturen beleven!
Het kasteel met de duizend kamers Bob en Lot worden door de ridder met de Gouden Krul gevraagd om naar zijn kasteel te komen. Hij heeft hulp nodig. Ze moeten er even over nadenken, maar na het eten van een flink stuk kaas gaan ze op pad. Over drie heuvels, langs de paarse boom, door het water naar het kasteel. ridders, prinsessen, heksen, draken en nog veel meer personages waarmee Bob en Lot spannende avonturen beleven!
Avontuurlijk, grappig en verrassend verhaal geschreven door Esther van der Ham met illustraties van Jeroen Okkerse. AVI E3 niveau
Kleuters zullen ervan smullen! Ook voor beginnende lezers is het boek heel geschikt!
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
80
Laatste editie
20 januari 2016
Uitgeverij
Droomvallei
ISBN
9789491886348

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic