Het kleine boekje van de moederliefde

0

De band tussen kinderen en moeders is een van de meest unieke en complexe menselijke relaties. Deze verbondenheid heeft een enorme invloed op de levens van kinderen en moeders. Vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde liggen aan de basis van deze relatie.
In Het kleine boekje van de moederliefde legt Thich Nhat Hanh op inspirerende wijze uit welke rol moeders en kinderen vervullen en wat de bijzondere band tussen kinderen en moeders inhoudt. Aan de hand van boeddhistische beginselen en herinneringen aan zijn eigen moeder laat Thich Nhat Hanh zien hoe je vrede kunt vinden in de band met je moeder en deze band meer kunt waarderen.
Is je moeder je beste vriendin, of je steun en toeverlaat? Loopt het niet helemaal lekker tussen jullie? Door haar dit boekje cadeau te doen, kun je je moeder laten zien hoeveel je haar waardeert.
Het kleine boekje van de moederliefde, met persoonlijke verhalen over liefde, strijd en verzoening, is een kostbaar kleinood.
De beroemde Vietnamese boeddhistische leraar Thich Nhat Hanh fascineert mensen overal ter wereld vanwege zijn uitstraling en wijsheid. Tijdens de oorlog in Vietnam werd hij naar Frankrijk verbannen. In 1982 richtte hij in Zuid-Frankrijk Plum Village op, een klooster en meditatiegemeenschap waar hij nog altijd woont en onderwijst. Thay (‘leraar’), zoals hij bij studenten en vrienden bekendstaat, reist de wereld rond om voordrachten te geven en retraites over mindfulness te leiden.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
02 maart 2012
Uitgeverij
Inspiread
ISBN
9789045311708

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic