Het kleine boekje van geluk

1

Met een flinke dosis inspiratie, een snufje praktisch advies en een stortvloed aan uitbundige verhalen brengt Het kleine boekje van Geluk de mooiste artikelen over geluk samen die de afgelopen jaren zijn verschenen in O, The Oprah Magazine. Elizabeth Gilbert verhaalt over de kunst van het vragen wat je wilt, Jane Smiley schreef een ode aan het dier dat haar leerde wat voldoening is, Roxane Gay biedt een remedie tegen klagen, Brené Brown schreef een lofzang over de krachten van het spel, en nog veel meer. De redactie van O, The Oprah Magazine heeft met Het kleine boekje van Geluk een prachtige, inspirerende verhalenbundel over geluk in al zijn facetten samengesteld.

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
25 november 2015
Uitgeverij
Lev.
ISBN
9789400506541 , 9789044974089
Bestel dit ebook vanaf  €12,99 bijHebban recensie

    Marjan van Druenen Hebban Recensent

Geluk zit in een klein boekje

door Marjan van Druenen op 07-03-2016

‘O’, The Oprah Magazine werd op 19 april 2000 voor het eerst in de V.S. uitgegeven. Zoals Linda de Mol iedere keer weer prominent voorop de Linda staat, zo staat Oprah Winfrey op de ‘O’(prah). Eigenlijk is het andersom Oprah was er vóór Linda. Enfin, ‘O’ heeft een oplage van 2,5 miljoen vergeleken met Linda die er iets meer dan 200.000 heeft. In Het Kleine Boekje van Geluk staan de mooiste...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic