Het kleine waarzegboekje

0

Madame Lebreton
Het Kleine Waarzegboekje
Het orakel dat direct antwoord geeft op al uw levensvragen
Prijs: 9,50
Pagina's: 112
Bindwijze: Paperback
ISBN: 978 90 6378 537 6
Treffend en verantwoord voorspellen voor iedereen met behulp van een gemakkelijk en beproefd orakelsysteem!
Het door Madame Lebreton ontwikkelde voorspelsysteem genoot aan het begin van de 20e eeuw grote bekendheid in Europa. De kracht van dit 'huis- en reisorakel' schuilt enerzijds in de eenvoud van het voorspelsysteem en anderzijds in de tijdloosheid van essentiële en voor de hand liggende vragen - vragen die iedereen zich wel eens stelt tijdens momenten van onzekerheid en vertwijfeling.
De vragen en antwoorden van toen zijn aangepast aan onze moderne samenleving waardoor een 'waarzegboekje' is ontstaan dat trefzeker antwoord geeft op vragen met betrekking tot beroep, bezit, carrière, financiën, geluksdagen, gezondheid, huwelijk en partnerschap, liefde, reputatie, vriendschap en tal van andere aspecten van het leven.
Het Kleine Waarzegboekje helpt bij twijfel en onzekerheid de juiste beslissing te nemen en is een eenvoudige en praktische gids die direct antwoord geeft op 100 van de meest gestelde levensvragen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
100
Laatste editie
08 augustus 2002
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063785376
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic