Het knoflookboekje

0

Knoflook is nauw verwant aan ui en prei en al duizenden jaren een onderdeel van ons dieet. Tegenwoordig is knoflook een belangrijk ingrediënt in de vele "grote keukens" van de hele wereld. Waar vroeger één teentje knoflook werd gebruikt, worden nu meerdere teentjes of zelfs een heel bolletje gebruikt.

Onze groeiende liefde voor knoflook wordt mede veroorzaakt door het feit dat knoflook ook een goede invloed heeft op onze gezondheid. Het kan infecties tegengaan, bloeddruk en cholesterol verlagen en verschillende studies wijzen uit dat het wellicht een gunstige invloed heeft op kanker. Of het nu rauw en scherp is, gekookt en zacht, knoflook speelt een belangrijke rol in alle recepten in dit boek. Knoflook in sausjes, soepen, vis, vlees, kip en vegetarische maaltijden, alles komt aan de orde.

Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
64
Laatste editie
01 januari 2004
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059202139
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic