Het kwaad

Het kwaad

0
Rank 4961 Gelezen 0 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Waarom is de mens slecht? Bestsellerauteur en forensisch psycholoog Julia Shaw onderzoekt alles wat je altijd al wilde weten over de donkerste krochten van onze psyche, maar nooit durfde te vragen.

Met dubieuze dilemma’s als ‘Zou ik baby Hitler doden?’ en ‘Waarom wil ik mijn partner vermoorden?’ neemt Julia Shaw ons mee in de intrigerende wereld van de criminele psychologie. Zij werpt nieuw licht op het fenomeen kwaad, en zoekt én vindt het niet alleen in het brein van de massamoordenaar, maar in ieder van ons.

Aan de hand van psychologische casestudy’s en de nieuwste neurowetenschappelijke bevindingen laat Shaw haar lezers zich verzoenen met hun meest duistere kant. Het kwaad is een baanbrekend boek dat onze definitie van goed en kwaad voorgoed aan banden legt.

Dr. Julia Shaw (1987) is de auteur van de internationale bestseller De illusie van het geheugen, die in negentien landen is verschenen. Zij doceert criminologie en psychologie aan de London South Bank University. Ze studeerde cum laude af aan de Universiteit van Maastricht.

‘Een fascinerende reis door de duistere kanten van de menselijke gesteldheid die bij lezers de grenzen van hun comfortzones zal verleggen.’
Kirkus Reviews

Over De illusie van het geheugen:

‘Wie het onderhoudende en goed geïnformeerde De illusie van het geheugen leest, zal geen enkele eigen herinnering meer vertrouwen.’
De Volkskrant ****
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
28 februari 2019
ISBN
9789044640861 , 9789044640878
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,50 Bestel het e-book € 13,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie