Het leven moet romance zijn

0

De eindeloze weg maar wel met bestemming
In Het leven moet romance zijn vertelt John Antonio Van Edun zijn levensverhaal en hij vroeg Michael Mambote het op te tekenen alsof het zijn eigen verhaal was. Als klein jongetje vertrok hij vanuit het door een burgeroorlog verscheurde Angola naar Nederland en hij heeft erg zijn best gedaan hier een plaatsje te vinden. Hij beschrijft, welke opvattingen hij over het leven heeft: goed zijn voor anderen, er iets van maken, je best doen. Hij geeft in zijn eigen woorden weer, hoe hij de cultuur hier in Nederland, een fantastisch land volgens hem, ervaart en stelt daar zijn eigen opvattingen tegenover. Hij wil graag dat mensen elkaar goed begrijpen en elkaar accepteren. Zijn grote voorbeelden zijn Oprah Winfrey en Dr. Phil.
et leven moet romance zijn is n verhelderend boek. Het geeft n bijzondere kijk op integratie, heel plezierig om te lezen en eft een bijzondere stijl.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
94
Laatste editie
14 februari 2007
Uitgeverij
Mijn Eigen Bruna Boek
ISBN
9789059741683

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic