Het lied van de waterval

15

Argentinië, 1897. Clarissa en Javier vieren hun huwelijksdag met een uitstapje naar de watervallen van Igazú. De dag eindigt echter in een nachtmerrie: Clarissa verliest haar echtgenoot, zijn familie, hun thuis en haar tot nu toe zorgeloze leven. 

Op datzelfde moment is arts Robert Metzeler op een jungle-expeditie en vindt aan een rivieroever het bewusteloze lichaam van Clarissa. Als ze bijkomt, kan ze zich niets herinneren van wat er is gebeurd.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
464
Laatste editie
20 oktober 2015
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789032514839 , 9789032514846
Bestel dit ebook vanaf  €4,99 bijHebban recensie

Mooie balans in het slot van de trilogie

door Jacky Overmeen op 15-10-2015

Sofia Caspari boekte al veel succes met de eerste twee delen van haar familiesaga over hoop en geluk in het Argentinië van de negentiende eeuw. Met het derde en laatste deel Het Lied van de Waterval, mogen we nog één keer de geweldige geschiedenis van Argentinië ontdekken.  

Wanneer Javier, de echtgenoot van Clarissa, per ongeluk wordt doodgeschoten door twee mannen die het eigenlijk op haar...


Lezersrecensies (1)

Deel drie

door: Sofie Devriendt 1 like
Het eerste deel sprak me meteen aan maar soms had ik een beetje moeite om door sommige hoofdstukken te raken. Deel twee werd beter en deel drie was gewoon top, Een echte pageturner. De karakters zijn zo mooi uitgewerkt en iedereen zijn verhaal wordt afgewerkt, er zijn geen losse eindjes. Heerlijk...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic