Het magische duister

3

De geheimzinnige, sluwe en machtige Simon Donker is de enige magier die kan voorkomen dat de kwaadaardige meneer Nurx het afstervende land van de Drift
voorgoed verwoest. Maar waar is hij?
Nin moet en zal hem vinden. Maar een burcht die steeds van vorm verandert, duivelse boemannen en de ronddolende geesten van de magiërs zitten haar dwars. Zij maken haar opdracht stukken moeilijker dan ze zich ooit had kunnen indenken. Ondertussen zet Nurx met behulp van zijn Dodelijke Distillatiemachine en wat vaten bloed een heel leger aan tijgermensen op. Dit leger wil Nin te pakken krijgen...

Caro King heeft in dit vervolg op Zeven Magiërs opnieuw een verrukkelijke fantasiewereld gecreëerd, die tegelijk grappig, angstaanjagend en vol onverwachte gebeurtenissen is.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
347
Laatste editie
10 september 2011
Uitgeverij
Abimo
ISBN
9789059327900

Lezersrecensies (1)

Erg mooi!

door: Anneloes 1 like
Het zinderende slot van deze tweedelige serie. De schrijfster verraste me steeds weer met nieuwe wendingen in het verhaal, en heeft me aan het boek gekluisterd tot de laatste pagina!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic