Het management Support Plan

0

Steeds meer bedrijven beginnen te beseffen dat we op de vooravond staan van een grote ommezwaai in bedrijfsvoering. Managers beheersen hun technische vaardigheden van het leidinggeven, maar zijn niet effectief geschoold in mensgerichte communicatie.
Wat drijft de medewerkers om zich gemotiveerd in te blijven zetten voor hun onderneming? Wat zijn de dieper liggende ingredi?nten waaruit een ijzersterk teamgevoel wordt gebouwd? Waar te beginnen in een reeds bestaande onderneming met een vastgeroeste bedrijfscultuur? Hoe voorkom je de bekende terugval in oude patronen?
Het boek Het Management Support Plan ? De volgende generatie bedrijfsvoering van Joop Korthuis beantwoord deze en meer vragen op zeer directe wijze. Op basis van een wetenschappelijk onderbouwd model wordt op direct herkenbare wijze gedemonstreerd hoe een mensgerichte cultuur, gepaard aan motiverende overtuigingen, worden ge?mplementeerd in een onderneming.
Het boek laat zien dat alle mensen worden gedreven door hun overtuigingen die op hun beurt hun kracht ontlenen aan diepgewortelde emoties. Veel van deze emoties zijn irrationeel en schaden het individu en de omgeving waarin hij werkt.
Het Management Support Plan (Afgekort MSP) begint met het ontwerpen of verbeteren van de kernwaarden en missie van een organisatie. Het uitgebreide programma, voorziet in een ?QuickScan? van de hele onderneming, trainingen, evaluatie, individueel coachen, sollicitatieprocedures en zelfs een programma ter voorkoming en genezing van Burn-out.
Op een gemakkelijk leesbare wijze wordt de lezer door het MSP programma geleid waarbij in diverse dialogen steeds weer de eenvoud en effectiviteit van de gebruikte techniek (PMA) wordt gedemonstreerd.
PMA is gebaseerd op een neurofysiologisch fenomeen genaamd Bad Clusters. Dit zijn diep verstopte stoorzenders die irrationele beslissingen en gedragspatronen veroorzaken.
Op dit moment is PMA de enige techniek die erop is gericht deze stoorzenders permanent te verwijderen. PMA ruimt interne barri?res op waardoor het volledige potentieel van de medewerkers zich ontplooit hetgeen zich duidelijk vertaalt naar beter teamwerk, omzet stijging en hogere winst.

Over de auteur:
Joop Korthuis (1950) heeft reeds meer dan 30 jaar
ervaring in de medische professie en personal
coaching. Gedurende zijn natuurgeneeskundige
praktijk en vanuit zijn holistische manier van denken
ontwikkelde hij Progressive Mental Alignment (PMA).
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
250
Laatste editie
18 maart 2011
Uitgeverij
Succesboeken.nl
ISBN
9789079872275

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 25,25
Bestel het boek bij Blz. vanaf 25,25
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic