Het meest fantastische liefdesverhaal aller tijden

6

Fran ligt te stinken in haar bed. Ze heeft zich er al bijna drie weken vrijwel non-stop in verschanst, sinds haar buitengewoon knappe en getalenteerde vriendje haar trakteerde op een speciaal verjaardagsetentje, waarbij hij liefdevol haar gezicht in zijn handen nam en vertelde dat hij haar nooit meer wilde zien. Fran heeft een ingewikkelde stalkactie opgezet om te achterhalen waarom hij haar met zo veel ceremonieel heeft gedumpt. Maar hoe dieper ze graaft, hoe stuitender de ontdekkingen zijn die ze doet. Om alles nog erger te maken zit Fran midden in een carrièrecrisis van epische proporties, heeft ze een moeder wier drinkgewoontes danig uit de hand beginnen te lopen en een kat wiens levensmissie het is om haar van het leven te beroven.Net als alles niet erger lijkt te kunnen worden, slaan haar vrienden de handen ineen en smeden een plan om Fran te redden. Het plan klinkt als een Heel Erg Slecht Idee. Maar heeft ze eigenlijk nog wel een keus?
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Fabe Bosboom
Laatste editie
06 februari 2012
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022554166 , 9789460231964 , 9789460231971
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Voorspelbaar maar amusant

door: fanyella 1 like
Een romantische komedie in boekvorm. Het boek leest makkelijk, heeft een leuk verhaal, maar is soms wel wat voorspelbaar.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic