Het ongeloveloze avontuur van het miniminipuntje

0

Dit boekje, Het ongeloveloze avontuur van het miniminipuntje, gaat over ons. Over jou en mij. Het legt de fundamenten van onze moeizaamheid bloot. Vervolgens kom ik uiteraard met daverende voorstellen om deze heikele zaak op constructieve wijze in een ander vaatje te gieten. Niet dat ik zelf alles onder de knie heb, maar in ieder van ons schuilt zowel een leerling als een leraar. Als wij deze rollen met beide handen oppakken dan sleuren we elkaar er doorheen.
Jees, wat een gelul haha. Maar ik ben het er wel mee eens hoor. Alleen stond het zalvende toontje stond me even niet aan.
Dit boekje stemt tot nadenken, tenzij dit niet het geval is en zit vol met humor, tenzij u op een andere golflengte functioneert. Maar als u niet kunt méélachen dan kunt u er altijd nog óm lachen. Met zo'n heerlijk cynisch schamperend lachje. Dat verdient dit boekje wel. Schamperend. 'Schamper' zou tekort schieten. En tekort schieten is het laatste wat we willen. Je zou dan zomaar de kogels in je eigen voet knallen. Niet doen.

Dhjana Samshuijzen heeft voor de machtig mooie tekeningen gezorgd.

Ik wens u, ook namens Dhjana, een heel fijn leven toe.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Korte verhalen
Aantal pagina’s
36
Laatste editie
21 januari 2016
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402137934
Bestel dit boek vanaf  €17,48 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic