Het onheilspellende W.K.

0

Toen het in de tweede helft 9 - 0 voor de Palingboeren stond en de Muizen zich troostten bij de gedachte dat zij reeds geplaatst waren, hoorden zowel de voetballers als het publiek gerommel naderen. Aanvankelijk nauwelijks hoorbaar maar het geluid werd steeds sterker, totdat al de spelers en hun rechters geconfronteerd werden met de horens van woedende stieren. 'Help!,' riepen zij en zo snel als zij konden renden zij het veld af, ieder in zijn eigen richting. De stierenaanval was compleet, geen voetbalprofessional kon hier tegen op.

Zoals een ieder weet is het heel onheilspellend achter de Noorderdijk, alwaar de zon achter de horizon verdwijnt. Wanneer het W.K. voetbal dan aan de Noorderdijk gehouden wordt, belooft dit niet veel goeds. Gelukkig zijn er nog mensen die dit onheil weten af te weren, maar het is alleen jammer dat zij nauwelijks zichtbaar zijn. Dit alles maakt het W.K. voetbal een zeer riskante onderneming.

Verschenen in
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
148
Laatste editie
20 november 2014
Uitgeverij
Schrijverspunt
ISBN
9789462660465 , 9789462660472
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic