Het pad van alchemistische fusie

0

"Het Pad van Alchemistische Fusie" is het laatste deel van de Trilogie 'Lessen van Meester G'. Het boek bevat een overvloed aan nuttige geestelijke kennis, die verwerkt is in de dialogen van de hoofdpersonen. Het verhaal gaat over de verdere kennismaking van Kasyan en Gouri met voormalige leerlingen van G, en hun pogingen om geheime kennis van hen te ontvangen. Maar de intriges van het "alchemistische hof", dat G in Moskou creëerde als onderdeel van zijn missie, vergroten de tegenstellingen en conflicten tussen Kasyan en Gouri. G onderwijst hen hoe ze innerlijk een positief contact met de Straal van de School en met elkaar kunnen houden, terwijl het 'Hemelse Vuur' wordt aangewakkerd en de temperatuur in de alchemistische oven, genaamd 'atanor', stijgt. Met behulp van de verhoogde temperatuur zorgt de Meester ervoor dat in zijn leerlingen nieuwe, edele eigenschappen ontwikkeld worden.
Na de beproevingen in het alchemistische vuur ontvangen Kasyan en Gouri hun eerste inwijding als afsluiting van het alchemistische stadium, genaamd Nigredo.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
280
Laatste editie
16 april 2013
Uitgeverij
PaagmanBestseller.nl
ISBN
9789461936806

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic