Het Parijs dieet

0

Het Parijs dieet. Eet als de Fransen en blijf slank!

Afvallen en slank blijven, het lijkt soms een onmogelijke opgave. Bovendien wil je geen onhaalbaar, saai of streng dieet. 'Het Parijs dieet' bewijst dat het ook anders kan. Aan de hand van 325 eenvoudig te bereiden recepten, handige tips en praktische checklists laat vooraanstaand voedingsdeskundige Jean-Michel Cohen je kennis maken met de Parijse levensstijl. Hij legt uit waarom je worstelt met je gewicht en gaat daarbij in op fysieke, psychologische en culturele factoren die van invloed kunnen zijn op je eetgewoonten. Het geheim?
Op bepaalde tijden bewust genieten van dat wat je eet, zonder bepaalde voedingsgroepen uit te sluiten. Zo is er ook ruimte je af en toe te laten gaan met bijvoorbeeld chocolade, pasta of wijn.

Jean Michel Cohen is één van de meest vooraanstaande voedingsdeskundigen van Frankrijk. Hij heeft een zeer succesvolle praktijk waarin hij mensen met eetproblemen behandelt en via zijn website coacht hij inmiddels ruim 500.000 vaste cursisten, die blijvend van hun overgewicht af willen.
Hij is een veelgevraagde gast op televisie en schreef een lange reeks boeken over voeding en afvallen, waarvan wereldwijd ruim 1,25 miljoen exemplaren zijn verkocht.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
20 februari 2015
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059565081
Advertentie

Hebban recensie

Eet als de Fransen en blijf slank!

door Marieke Pulles op 14-09-2015

"Eet als de Fransen eten en blijf slank" staat op de voorkant van Het Parijs dieet van dr. Jean-Michel Cohen. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik in mijn leven niet veel dikke Fransen ben tegen gekomen, dus wie weet kom ik nu achter het geheim.
Dr. Jean-Michel Cohen is een bekend voedings- en ervaringsdeskundige. Hij heeft jaren als een voedingsdeskundige in een onderzoekslaboratorium gewerkt....


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic