Het plakboek van de Beatles-zusjes

3

Loes, Joke en Riet zijn drie zussen van in de zestig. Ooit vielen ze als een blok voor de muziek en de charmes van John, Paul, George en Ringo. Op een stralende lentedag reizen ze vol goede moed en met al die Beatles-hits in hun hoofd naar het Beatles Museum in Alkmaar om er nog één keer de tijd van hun leven te hebben.

Het plakboek van De Beatles-zusjes is naast een hartverwarmend verslag van dit bijzondere dagje uit een reis terug naar de jaren zestig. Een Beatles-bijbeltje vol foto's, knipsels, songteksten en hartenkreten, dat de Hollandse Beatlemania op intieme wijze tot leven wekt. Bedoeld voor al die meisjes van toen, die er van droomden om ooit met hun favoriete Beatle te trouwen.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
01 maart 2016
Uitgeverij
Lev.
ISBN
9789400507272

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Helma Koot Hebban Recensent

Heerlijke reis door ‘memory lane’

door Helma Koot op 24-05-2016

In Het Plakboek van de Beatles Zusjes reist auteur Theo Hendriks terug in de tijd naar de roerige 60’er jaren waarin De Beatles de harten van zijn drie zussen Loes, Joke en Riet veroverden. Als vijfjarige jochie met een krullenkop en pleisterbril voor zijn luie oog was hij er zelf stellig van overtuigd dat hij ooit als zanger van De Beatles op het podium zou staan. De geschiedenis leert dat dit...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic