Het raadsel van de schaduwliefde

0

"Verlies is als een schaduw die je met je meedraagt"

Vanaf de rand van de aanlegsteiger keek hij naar beneden, naar het troebele water. Ineens kwam er vanuit het water iets tevoorschijn wat zich om zijn enkels vastzette als een mollenklem om een mol. Het was een hand. De locomotief in zijn lichaam draaide weer op volle toeren. Een geweldige kreet van schrik en pijn galmde over het meer. Het zette zijn nagels in het bot, aan de binnenkant van zijn linkerenkel die zich in een ader leken te boren die daar doorheen liep...

Dit ijzingwekkend tafereel vormt het begin van een reeks onverklaarbare gebeurtenissen in het jonge leven van Roy van de Water.
Wat betekent de schaduw van de hand met vier vingers
en is de ontmoeting met de reebok een incident?
Is de dood van mensen in zijn omgeving toeval?

De jaren verlopen en het lijkt alsof het verleden
niet voor de toekomst bestemd is.
Maar wanneer Roy volwassen is en zijn jeugdliefde Emma weer tegen het lijf loopt slaat de vonk over en durft hij over dat verleden met haar praten. Het lijkt er sterk op dat alle gebeurtenissen een verhaal lijken te vertellen.
Gedreven door hun liefde proberen ze samen het raadsel van zijn schaduw te ontrafelen. Dit leidt tot een spannende ontdekkingstocht naar het onbekende en naar elkaar, waarbij duistere krachten als een schaduw de liefde proberen te verdrijven. Wie is de persoon die hen lijkt te achtervolgen?
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
327
Laatste editie
30 oktober 2015
Uitgeverij
Boektriomf
ISBN
9789082261646

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic