Het Schuurt

Het Schuurt

3
Rank 5179 Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 1 Recensies 2
Literatuur & Romans   Topics 0

Tegennatuurlijk of misbruik. Verliefdheid of obsessie. Betaalde liefde, relatieproblemen, vreemdgaan. Ziekte en dood. Vijftien korte verhalen over de liefde, balancerend op de grens. Quote “Ze zijn er nog, schrijfsters die weten te boeien en nooit voorspelbaar zijn. We gaan nog veel van Sylvia Visser horen.” Bert van Galen, AmsterdamFM Over de auteur Sylvia Visser is schrijver en neerlandicus. Ze is columnist voor radio en krant. Na talloze pittige blogs en online korte verhalen debuteert zij met deze prikkelende verhalenbundel over de liefde. Extra informatie De cover is gebaseerd op een schilderij van Rianne Taal.

Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
102
Uitgeverij
Ambilicious LLP
Laatste editie
21 december 2018
ISBN
9789492551450
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,00
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Meeslepend, ontroerend en soms ook triest

door: hendrison 1 like
Ik heb erg genoten van het 'Het schuurt' van de schrijfster Sylvia Visser. Het is makkelijk leesbaar, maar niet simpel. Op sommige momenten ondeugend en prikkelend, maar nergens plat en vulgair. Maar bovenal zijn het pakkende verhalen over de liefde. Iets wat ons allemaal bezighoudt. Wat mij...

Smaakt naar meer

door: ManjaM 1 like
Het zijn mooie, grappige, leuke en ontroerende verhalen. Ik ben gaan zitten en ik heb het boek in een keer uitgelezen. Niets of niemand kwam ertussen. En daarna las ik de verhalen nog een keer en nog een keer. En de verhalen blijven even mooi. Echt goed geschreven. En het smaakt naar meer.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook