Het Tati-syndroom

5

Lijsten 1 Spots 2
In een rusthuis in Zwolle komt een dementerende man ongelukkig om het leven bij een brand. Niet veel later sterft in Oudenaarde een 69-jarige, invloedrijke man op bizarre wijze in de fitness. Beide voorvallen worden geklasseerd als een ongeval, maar zijn ze dat wel echt?
Volgens de jonge, ambitieuze politie-inspecteur Nellie Bos is er meer aan de hand. Wanneer ze een mysterieuze tip ontvangt die de twee sterfgevallen met elkaar in verband brengt, beslist ze om haar buikgevoel te volgen. Tegen de bevelen van haar oversten in, start ze, met de hulp van een voormalig minnaar, een clandestien onderzoek dat haar uiteindelijk naar Parijs zal leiden. Voor ze het weet komt ze terecht in een kluwen van politieke machtsspelletjes en komt ook haar eigen leven in gevaar.
Langzaamaan ontrafelt Bos een hallucinant complot dat bijna vijftig jaar teruggaat, maar nu nog altijd verstrekkende gevolgen heeft.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
22 augustus 2018
Uitgeverij
Vrijdag, Uitgeverij
ISBN
9789460016622 , 9789460016769


Door lezers

Thriller Club / Het Tati-syndroom - Benny Baudewyns
17 september 2018 2 reacties
Thriller Club / Thrillers augustus 2018
01 augustus 2018 22 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

    Anne Terwisscha Hebban Recensent

Charmant gestuntel

door Anne Terwisscha op 05-09-2018

Een huurmoordenaar tegen wil en dank neemt contact op met een thrillerauteur omdat hij een bijzonder verhaal te vertellen heeft dat zich drie jaar geleden afspeelde. De huurmoordenaar zorgde er toen voor dat twee oude mannen onder omstandigheden om het leven kwamen die uitgelegd zouden kunnen worden als ongelukjes. Dit waren niet zijn enige opdrachten. Nog meer oudere mensen stonden op de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic