Het team

0

EVEREST het TEAM Gordon Korman
Een waanzinnige wedstrijd wordt uitgeschreven.
Wie wordt de jongste klimmer ooit op de top van de Mount Everest?
Een levensgevaarlijke en loodzware expeditie begint.
Langzaam, met een opmerkelijke beheersing over zijn spieren, voerde Dominic de actie achterstevoren uit. Maar in plaats van terug te slingeren naar de kunstmatige richel die gevormd werd door de knie van Cicero, lanceerde hij zichzelf direct in de richting van de rots. Hij had beet en bleef hangen, a Spiderman.
Cicero volgde de omgekeerde actie en de afdaling met grote ogen. Natuurlijk was het niet onmogelijk; hij had het net zien gebeuren. Maar iemand van Dominics lengte zou eigenlijk niet zo veel kracht kunnen hebben, om maar te zwijgen over het lef om zoiets te doen.
De wedstrijd gaat van start. In een trainingskamp zal worden uitgemaakt welke vier klimmers het Everest-expeditieteam gaan vormen. Wie van de deelnemers heeft het grootste uithoudingsvermogen, de beste klimtechniek? Wie is de sterkste, de slimste, de moedigste? En welke klimmers zullen afvallen? De competitie is moordend. Al-lemaal willen ze dolgraag de hoogste berg ter wereld beklimmen. Allemaal willen ze het record breken, de jongste klimmer ooit op de top van Everest worden. Om dat te bereiken, zullen ze tot het uiterste moeten gaan.
De trilogie Everest bestaat uit:
Deel 1: Het team
Deel 2: De berg
Deel 3: De top
Klim mee in deze bloedstollende tocht naar het hoogste punt van de wereld!
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
30 september 2006
Uitgeverij
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789020664317

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic