Het veertiggevoel

1

Artikelen 2

Isabelle en Willem leerden elkaar kennen, kregen een vaste relatie en een serieuze baan, trouwden en kregen kinderen. En toen, ineens, waren ze veertig.Het veertig worden - of dat al zijn - is het centrale thema in deze eerste roman van de bekende publiciste Heleen Crul. Het leidt bij de hoofdpersonen maar ook bij hun vrienden en kennissen tot een almaar terugkerend gevoel van onrust, gevoed door de - herkenbare? - vraag: is dit het dan?

Heleen Crul (1944) was journaliste bij de Leidse Courant, De Gelderlander, Margriet en Elsevier. De afgelopen jaren schreef ze een groot aantal opiniestukken voor NRC Handelsblad. Crul is de auteur van de bestsellers Wij willen kinderen en Tussen de generaties.

Verschenen in
Genre
Feelgood , Literatuur & Romans , Romantiek
Aantal pagina’s
304
Laatste editie
14 april 2015
Uitgeverij
Omniboek
ISBN
9789401904995 , 9789401905008


Artikelen over Het veertiggevoel

  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (1)

het veertig gevoel

door: Jeanet 1 like
Het is een verhaal wat voor veertigers herkenbaar is. Meestal is alles op orde huisje boompje beestje maar voel je, ik loop naar de vijftig, wat wil ik nog bereiken. Is dit het nu. Ik vond het boek langdradig. Oke om gelezen te hebben. Maar niet een echte aanrader.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic