Het verboden eiland

3

Een geheimzinnig eiland, waar de tijd heeft stilgestaan. Een week geen internet en douchen met regenwater…
Nikki heeft totaal geen zin in de vakantie die haar moeder nu weer heeft bedacht. Al helemaal niet als haar verwende nichtje Jennifer meegaat. Maar al snel blijkt er meer aan de hand te zijn op het eiland. De bewoners van het eiland zijn in gevaar en Nikki en Jennifer zijn de enigen die hen kunnen redden.
Midden in de nacht, over glibberige rotsen en door een tunnel die elk moment onder water kan lopen, wagen de meisjes hun leven…
Spannend verhaal over vriendschap, trouw en dapper durven zijn op het juiste moment.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
06 januari 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Leopold B.V.
ISBN
9789025868246

Hebban recensie

Spannend van begin tot eind

door Marieke Pallada op 17-02-2016

Eindelijk gaat Nikki op vakantie. Haar moeder houdt tot het laatst geheim waar ze heen gaan. Dat het een primitieve vakantie zal worden weet Nikki wel, maar het is een flinke domper als blijkt dat haar verwende nicht Jennifer ook meegaat. De drie jaar oudere puber heeft een flinke hutkoffer met kleding bij zich en vermaakt zich met haar mobiele telefoon en make-up. Haar hele houding is precies...


Lezersrecensies (1)

Het verboden eiland

door: Schooljuf 1 like
Een boek met een avontuurlijk verhaal. Het is spannend, humoristisch en ook de romantiek gluurt voorzichtig om een hoekje. Verder zet het verhaal de lezer aan om na te denken over onze moderne maatschappij met al haar regels en het gebruik van al haar moderne technieken.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic