Het verborgene

2

Ben Mercer wil zijn oude vak archeologie weer oppakken, nadat zijn vrouw met hun dochter hem heeft verlaten. Via collega Eberhard ontdekt hij dat er opgravingen zijn in Sparta, precies het gebied dat hem interesseert. In het zuiden van Griekenland treft hij onder de gravers een hecht groepje aan waar hij bij wil horen.

Hij voelt zich aangetrokken tot het charisma van Jason, de overdonderende schoonheid van Natsuko en Eleschen en de agressieve opstelling van Eberhard en Max. Hoewel de Griekse mannen in de ploeg hem waarschuwen, doet hij alles om bij hen in het gevlij te komen. Te laat ontdekt hij dat sommige dingen beter verborgen kunnen blijven.

,/upload/czdb/137ffe54ae8_HetVerborgene.jpg
Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Hidden
Serie
2010-02-01 00:00:00
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Wim Scherpenisse , Gerda Baardman
Laatste editie
25 februari 2010
Uitgeverij
Ailantus
ISBN
9789089530271
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Het verborgene

door: Brixy 1 like
Ik moet eerlijk bekennen dat dit boek mij bijna een leesdip bezorgd heeft. Hoewel Griekenland, Sparta, en archeologie wel thema’s zijn die mij zouden kunnen interesseren; en hoewel het door Tobias Hill zeker niet slecht geschreven is, heb ik me er toch, min of meer, doorheen moeten...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic