Het Vuur van de Keizer

23

Na het razend spannende Het Bloed van de Keizer is er dan eindelijk het langverwachte vervolg op het succesvolle debuut van de Amerikaanse auteur Brian Stavely.

Waar de meeste fantasy-auteurs klassieke elementen op een voorspelbare manier introduceren en de lijnen tussen goed en kwaad duidelijk zichtbaar maken, weet Staveley te imponerenmet zijn grijze personages in de traditie van George R.R. Martin. Met plotwendigen die je op het puntje van je stoel houden.

Verschenen in
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
576
Laatste editie
18 januari 2016
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024567836 , 9789024567843
Bestel dit boek vanaf  €32,50 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijHebban recensie

    Sarah de Waard Hebban Recensent

Een tweede deel dat niet teleurstelt – Hallelujah!

door Sarah de Waard op 21-02-2016

Het vuur van de keizer is het vervolg op Het bloed van de keizer, waarmee Brian Staveley in 2013 zijn debuut als fantasyschrijver maakte. In deel 1 werden drie keizerskinderen geïntroduceerd: Adare, de oudste dochter en minister van Financiën, Valyn, die opgeleid wordt tot elite-soldaat, en Kaden, de troonopvolger die in een klooster hoog in de bergen opgroeit. Als hun vader wordt vermoord, moet...


Lezersrecensies (1)

vlug naar deel 3

door: Frieke van der Meijden 1 reactie 1 like
Zo spannend is het slot van het boek. Langzaam aan ontwikkelt het verhaal zich. En komen Adare, Valyn en Kaden steeds dichter bijeen. Ze weten het niet echter. In eerste instantie denkt Adare dat ze alleen is overgebleven. Ze krijgt kenmerken van de godin van vuur door een bliksem inslag. Kaden...
luisterboek

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic