Het Wagamama-kookboek

0

Verrukkelijke Japanse noedelgerechten

Positive Eating + Positive Living

In dit schitterende kookboek geeft culinair auteur Hugo Arnold een kijkje in de keuken van de Wagamama-restaurants, een keten met vestigingen over de hele wereld, waaronder een restaurant aan het Max Euweplein in Amsterdam. De gerechten die er worden geserveerd zijn gebaseerd op de traditionele, tweehonderd jaar oude ramen-shops in Japan, waar voedzame gerechten worden bereid die gezond zijn voor lichaam en geest.
De gerechten in dit boek zijn geschikt voor vleeseters, visliefhebbers en vegetariërs. Zij worden altijd snel bereid, van verse producten met een hoge kwaliteit, waarmee smaak en voedingswaarde behouden blijven. Tussen de recepten door is informatie opgenomen over de verschillende producten, de bereidingstechnieken en het gebruikte keukengerei.
Hugo Arnold schreef culinaire columns in de London Evening Standard, de Financial Times en tegenwoordig in de Irish Times. Hij schreef zes kookboeken, en kreeg in 2001 de Glenfiddich Food Award voor zijn vernieuwende manier van schrijven.

Wagamama is gebaseerd op de Japanse voedingswijze van verse, magere, energierijke ingrediënten - Japanners hebben de hoogste levensverwachting van alle mensen op de wereld

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
01 januari 2004
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059560864

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic