Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het Wagamama-kookboek

Verrukkelijke Japanse noedelgerechten

Positive Eating + Positive Living

In dit schitterende kookboek geeft culinair auteur Hugo Arnold een kijkje in de keuken van de Wagamama-restaurants, een keten met vestigingen over de hele wereld, waaronder een restaurant aan het Max Euweplein in Amsterdam. De gerechten die er worden geserveerd zijn gebaseerd op de traditionele, tweehonderd jaar oude ramen-shops in Japan, waar voedzame gerechten worden bereid die gezond zijn voor lichaam en geest.
De gerechten in dit boek zijn geschikt voor vleeseters, visliefhebbers en vegetariërs. Zij worden altijd snel bereid, van verse producten met een hoge kwaliteit, waarmee smaak en voedingswaarde behouden blijven. Tussen de recepten door is informatie opgenomen over de verschillende producten, de bereidingstechnieken en het gebruikte keukengerei.
Hugo Arnold schreef culinaire columns in de London Evening Standard, de Financial Times en tegenwoordig in de Irish Times. Hij schreef zes kookboeken, en kreeg in 2001 de Glenfiddich Food Award voor zijn vernieuwende manier van schrijven.

Wagamama is gebaseerd op de Japanse voedingswijze van verse, magere, energierijke ingrediënten - Japanners hebben de hoogste levensverwachting van alle mensen op de wereld

Toon details

Schrijf een recensie

Is Het Wagamama-kookboek het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Het Wagamama-kookboek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.