Het waterraadsel

2

Timon Titus (ja, echt!) heeft nog nooit van zijn leven gezwommen. Het is dus logisch dat hij er enorm tegenop ziet als hij met school moet zwemmen. Gelukkig is hij goed voorbereid: hij heeft de borstcrawl gegoogeld en hij heeft een oude zwembroek van zijn vader gevonden. Nu kan er niets meer misgaan!

Maar dan wordt zijn leven compleet overhoopgehaald. Na het fiasco in het zwembad blijkt er een groot familiemysterie te zijn dat alleen Timon en zijn vrienden kunnen oplossen, want natuurlijk vertellen de volwassenen hem weer niets.

Zal het Timon lukken om alle antwoorden te vinden? De jongen onder water is een hartverwarmend verhaal, met een hilarische held die je niet snel zal vergeten!
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
200
Laatste editie
08 november 2018
Uitgeverij
JP Publishing B.V.
ISBN
9789030504085

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (2)

Ontroerend, grappig en spannend!

door: JWS 1 like
Mijn dochter van 10 heeft er van genoten. Houdt eigenlijk niet van lezen (normaal een Donald Duck lezer) maar dit boeide haar zo dat ze het niet weg kon leggen. Ze werd er echt door gegrepen en heeft er zelfs een traan bij gelaten. Iedere keer als ik dacht te weten hoe het verder zou gaan was het...

Een ontroerend mooi verhaal

door: Miranda 1981 1 like
De jongen onder water is een ontroerend mooi verhaal over Timon Titus (ja zo heet hij echt) die samen met zijn vrienden probeert een familie mysterie op te lossen. Gedurende het boek beleven ze allerlei avonturen die ze steeds dichter bij het familie geheim brengt. Ik heb het boek samen met mijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic