Het wildpluk kookboek

, ,

0

'Het groeit, bloeit en je kunt het eten: 120 bijzondere recepten.'
Na het succes van Het grote wildplukboek komt Edwin Flor?s met Het wildpluk kookboek. Want als na afloop van het wildplukken je mand of tas gevuld is met bessen, noten, bloemen of paddestoelen, hoe verwerk je deze dan tot een lekkere maaltijd? Chef-kok Ron Blaauw van het met een Michelinster bekroonde Ron Gastrobar deelt in dit boek d? lekkerste recepten. Hij beschrijft in duidelijke recepten hoe je de inhoud van je wildplukmand verwerkt in en tot de meest heerlijke gerechten.
Edwin Flor?s is forest hunter en zijn hele leven al ge?nteresseerd in alle lekkernijen die de natuur te bieden heeft. Met zijn bedrijf Casa Foresta wil hij ook anderen voor wildplukken enthousiasmeren, o.a. door middel van workshops.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
368
Laatste editie
30 mei 2014
Uitgeverij
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461561497

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 29,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 29,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic