Hier is méér post !

4

Wil je mijn man alsjeblieft naar de woonkamer tillen?’ vraagt de vrouw nu, in haar stem klinkt wanhoop.

Natuurlijk wil Serge dat. Maar hoe? De man is al zwaarlijvig, maar voelt nog eens extra zwaar nu hij het leven gelaten lijkt te hebben. En het is zeker vijf meter naar de woonkamer. De enige manier die hij kan bedenken is om de man erheen te slepen. Dus dat doet hij…

Het succesvolle debuut ‘Hier is de post!’ van postbezorger, auteur en songtekst-schrijver Rico Hop leidde tot een stortvloed aan nieuwe postbodeverhalen. Het afgelopen jaar heeft Hop besteed aan het selecteren van de meest bijzondere anekdotes van de mannen en vrouwen die dagelijks brieven en pakketten bezorgen.

Ook dit tweede boek is gevuld met waar gebeurde verhalen die soms grenzen aan het ongelooflijke. Bovendien beschrijft Hop een aantal hartverwarmende gesprekken tussen postbode en klant, die hij op zijn speurtocht hoorde.

Ook ‘Hier is méér post!’ kunt u lezen als een ode aan de postbezorger als ambassadeur van het werkelijk persoonlijke contact tussen mensen.

Dit is het tweede boek van Rico Hop (Ridderkerk, 1981) bij Better Life Publishers.

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
4
Laatste editie
15 december 2015
Uitgeverij
Better Life Publishers
ISBN
9789082104745
Bestel dit boek vanaf  €10,95 bij

bestellen
bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic