Hillegommers Vertellen

0

Hilkgommers Vertellen is een serie herinneringen van oudere Hillegommers en enkele Zilkers en Bennebroekers. De serie verscheen vanaf 1994 in net Witte Weekblad Hillegom. De vertelde verhalen geven een beeld van een tijd die veel jongeren zich nauwelijks meer voor kunnen stellen. Geen toilet of douche, geen stromend water, werken van's morgens zes tot's avonds zeven. Eén pomp waarbij de bewoners van zes huizen water haalden. En de gezinnen waren groot in die dagen. De verhalen zijn ook interessant voor wie niet in Hillegom woont.
Veronica Handgraaf werd geboren in Haarlem, maar woontal sinds 1968 in de Bollenstreek. Na haar onderwijsopleiding stond zij vier jaar voor de klas, trouwde toen en kreeg twee kinderen. Vanaf 1990 schrijft zij voor verschillende kranten en bladen, voornamelijk voor de Witte Weekbladen en de reisbladen van Dorizon Media. Daarnaast schrijft zij fictieve verhalen en kinderboeken. Ook exposeert zij af en toe met haar beschilderde keien.
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
392
Laatste editie
08 mei 2007
Uitgeverij
Free Musketeers
ISBN
9789085397236
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic