Hoe doen leraars dat?

2

Top25's 1
In het onderwijs zijn heel wat mensen actief die zich met hart en ziel inzetten voor hun job en die er door hun jarenlange ervaring ook ontzettend goed in geworden zijn. Logisch toch dat zij hun kennis willen delen? In Hoe doen leraars dat? geeft een ervaren rot in het vak 1000 tips om een betere leraar te worden. Tips waar je ook als ouder zeker iets van kan opsteken.

Leerkracht Jeroen Reumers laat je over zijn schouder meekijken en geeft concreet advies. Hij gaat natuurlijk in op onderwerpen als adhd , leervoorsprong of dyslexie, maar ook straffen en belonen, zindelijkheid, huiswerk, timemanagement, stress, spijbelen, faalangst, creativiteit en veiligheid komen aan bod.

Met eigentijdse ezelsbruggetjes, tests om de woordenschat van je kind te checken en 100 basisweetjes waarop elke leerkracht het antwoord zou moeten kennen.

Jeroen Reumers heeft meer dan twintig jaar ervaring als lesgever. Hij volgt - als bezorgde en betrokken ouder van drie puberdochters - het onderwijs ook vanaf de zijlijn.
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
167
Laatste editie
22 augustus 2014
Uitgeverij
Van Halewyck
ISBN
9789461313096

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic