Hoe doen ze het?

0

Ik ben Armand. Na 15 jaar als productie- en projectmedewerker te werken in de Philipsfabrieken te Leuven, 5 jaar industriële elektriciteitswerken en 15 jaar als technisch productiemedewerker in de Danonefabrieken te Rotselaar, kijk ik terug op een goed gevuld productietechnisch verleden. Als ex-freelance journalist van Gazet van Antwerpen en columnschrijver ben ik weergekeerd naar oude vrienden : de kogelpen, de schrijfmachine, het toetsenbord.
Ik voelde me altijd nauw betrokken met de bedrijven waar ik heb gewerkt, met de mensen waarmee ik heb gewerkt en was getuige van het verdwijnen van een reus en het opgroeien van een dwerg tot reus. Iedereen is - of heeft wel in de familie - iemand die zichzelf kan vinden in 'Hoe doen ze het? '
Lees de onthullende getuigenissen die een kijk geven achter schermen van bedrijven die zorgen voor je dagelijkse verbruiksgoederen. Hoe de dingen, die je koopt, gebruikt en achteraf weg doet toch een geschiedenis mee dragen, een verhaal.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
153
Laatste editie
28 juli 2015
Uitgeverij
Armand Hillaert
ISBN
9789082400502

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic