Hoe Farah meedoet met de Ramadan, zonder te vasten!

0

Artikelen 1

Het is bijna Ramadan. De ouders van Farah kijken ernaar uit en zeggen dat de Ramadan een feestmaand is. Maar Farah vindt het eigenlijk een beetje saai. Dat komt omdat zij en haar broertje Akram tijdens de Ramadan meestal helemaal alleen moeten eten.

Papa en mama vinden het jammer dat Farah de Ramadan saai vindt, maar ze begrijpen het wel. Niet samen eten is ook ongezellig. Daarom leggen ze haar uit waarom Allah de Ramadan heeft bedacht. Om de Ramadan wat leuker te maken, nemen ze Farah mee in de avonturen van de twee eekhoorntjes Rama en Dan en laten ze haar zien hoe ook zij mee kan doen met de Ramadan. Zonder te vasten!

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
03 juni 2015
Uitgeverij
Bzzidi Media
ISBN
9789492253002


Artikelen over Hoe Farah meedoet met de Ramadan, zonder te vasten!

Farah’s Ramadan
22 juni 2015 1 like
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €18,38 bij

bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Bruggen slaan tussen culturen

door Lea Kessels op 04-08-2015

Ieder jaar verschijnen er nieuwe kinderboeken over Kerstmis en ook het aanbod over Pasen groeit jaarlijks. Prentenboeken en verhalenbundels, meer of minder religieus getint. De makers van Hoe Farah meedoet met de Ramadan, zonder te vasten! vonden dat ook de Ramadan een onderwerp is waarover meer kinderboeken moeten worden gemaakt. Niet alleen voor moslimkinderen, maar ook om kinderen met een...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic