Hoe kook ik een taart?

0

Een bitterzoete roman over voedsel, familie en vreemdgaan....

Kookboekenschrijfster Jasmine March leidt een leven als de perfecte bechamelsaus: rijk en bevredigend. Volslank, blakend van geluk en gezondheid, bedenkt ze elke dag weer smaakvolle recepten.
Maar zelfs goede bechamel schift weleens: haar echtgenoot begint een affaire met een van zijn graatmagere studentes; haar dochter Careme hongert zichzelf uit en haar mede-foodies hebben genoeg van haar overdadige maaltijden.
Om het nog erger te maken: haar uitgever dreigt het contract op te zeggen omdat haar recepten teveel calorieën bevatten. En dan is er nog die kwestie van het dode lichaam dat ze op een ochtend op de keukenvloer aantreft.
Iedere andere vrouw zou zijn ingezakt als een soufflé, maar Jasmine stookt het vuur juist hoger op...

Vol met overheerlijke beschrijvingen van Jasmines gerechten -hertenstoofpot met rode-wijnazijn en geplette jeneverbessen, knapperige kippenborst gevuld met geitenkaas en munt - is Nina Killhams debuut een roman om te verslinden.

`Een smakelijke en vermakelijke culi-thriller voor wie van eten en spanning houdt' HP/De Tijd

`Een heerlijk venijnige komedie' Tracy Chevalier

Nina Killham is geboren in Washington DC en bracht haar jeugd door in België en Frankrijk. Ze woonde lange tijd in Engeland voordat ze emigreerde naar Australië. Hoe kook je een taart is haar debuutroman.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
08 oktober 2014
Uitgeverij
Boekalicious
ISBN
9789492086099 , 9789492086006
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic