Advertentie
Hoe word ik de beste minnaar van de wereld?

Hoe word ik de beste minnaar van de wereld?

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Dit boek gaat over goed minnaarschap; over het avontuur levend houden in de liefde. Wat zijn de voorwaarden om hogere liefde de bedrijven? Alles wat niet te maken heeft met standjes en speelgoed, maar met wat daaromheen gebeurt komt aan de orde. Als de randvoorwaarden goed zijn vinden de geliefden vanzelf hun minnaarschap ook in bed.

Toña Wong Chung heeft al meer dan twintig jaar een praktijk als healer en als holistisch coach. Haar hele leven staat in het teken van het volgen van het pad van haar hart. Op intrigerende wijze begeleidt ze mensen om, soms dwars tegen de conventies in, hetzelfde te doen. De ruimte waarin ze werkt noemt zij Healing Space. Deze ruimte is overal waar mensen met een intentie van liefde samenkomen. Hoe jouw situatie ook is of hoe ver je ook verdwaald lijkt, er ligt altijd een pad van liefde voor jou. Dit boekt helpt je om dit pad duidelijk te zien en geeft je moed om dit te volgen.

Dit boek is een vurig pleidooi voor de liefde, in voor- en tegenspoed. Daar houd ik wel van.
Noraly Beyer, voormalig NOS nieuwslezeres

Op heel toegankelijke wijze deelt Toña haar wijsheid over liefde en relaties. Soms heftig, soms confronterend, maar altijd bijzonder praktisch en met de liefde als leidraad. Bij elk hoofdstuk vroeg ik mij weer af: waarom heeft niemand me dit eerder verteld?
Matthijs de Groot, uitgever Columbus Travel
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
200
Uitgeverij
Healing Space
Laatste editie
18 december 2017
ISBN
9789082438406
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,95
E-book prijsvergelijker

Lezersrecensies (1)

een leven dicht bij jezelf

door: Barry 1 like
Middels onderwerpen als bijvoorbeeld; onvoorwaardelijke liefde, emotionele verbondenheid, communicatie, monogamie, extase en energiestromen wordt de wereld door Toña klaargestoomd voor de nieuwe fase waar we mijns inziens ingaan. In deze nieuwe wereld hebben we o.a. minder vlug oordelen over de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook