Hoefijzers in Japan

3

Een meisjesdroom die eindigt in een emotioneel drama Een waargebeurd en aangrijpend levensverhaal over de hartroerende verbintenis tussen een meisje en haar paard. Een biografie, uit het leven gegrepen en een echte ‘must-read’ voor iedere paardenliefhebber of voor iedereen die van een ontroerend levensverhaal houdt. Een verhaal vol emotie en een vleugje humor, maar ook aspecten als spijt, afscheid, loslaten en onvoorwaardelijke liefde zijn een ‘rode draad’ die het boek maken tot een compleet levensverhaal. Een boek dat je diep zal raken. Samenvatting Wanneer Blanche op jonge leeftijd, als onervaren merrie, in het leven van het hoogsensitieve meisje Shari komt, zijn ze vanaf dat moment onafscheidelijk. Nadat zij door het lot worden samengebracht, ontstaat na een turbulent begin, een bijzondere en onvoorwaardelijke vriendschap. Shari en Blanche verkeren op dat moment allebei in een moeilijke periode en hebben beiden in hun jonge leven al wat moeilijkheden moeten overwinnen. Zij delen vooral hun gevoeligheid en onzekerheid, waardoor een hechte emotionele en spirituele band ontstaat. Zij overwinnen samen angsten en zijn elkaars spiegel. Hun gevoeligheid maakt dat zij elkaar begrijpen en met elkaar kunnen communiceren. Dit leidt tot vele mooie, maar ook trieste momenten, diepe dalen en intense belevingen. Wanneer Shari chronisch ziek wordt, volgt een moeizame en emotionele periode, waarna een drastisch besluit wordt genomen… Leeftijdscategorie: volwassen en jeugd vanaf 12 jaar. “het boek dat het paard een stem geeft”

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
312
Laatste editie
15 januari 2019
Uitgeverij
Farnwood
ISBN
9789493002012

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

hoefijzers in Japan

door: witkufke 1 like
Dit boek is een echte aanrader. Erg aangrijpend verhaal. Het verhaal blijft heel goed hangen en dat heb ik niet met sommige andere boeken. Dan moet je een aantal blz terug gaan lezen om te kunnen volgen. Daardoor merk je dat Mia Farnwood dit verhaal met gevoel heeft geschreven. Verhaal is voor jong...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic