Hondenhandel

0

Jacky Russell - Hondenhandel

Mirjam Zomer, een jonge vrouw met een passie voor fotografie, besluit op een dag een hond aan te schaffen. Tijdens haar speurtocht naar de juiste fokker komt ze merkwaardige praktijken op het spoor. Als Mirjam ook nog eens bedreigd wordt door een onbekende persoon, is dat voor haar reden om op onderzoek uit te gaan. Langzaam maar zeker ontdekt zij dat niet iedereen het beste met honden voorheeft...

In dit eerste deel van de Jacky Russell dogtectives start Mirjam Zomer samen met haar excentrieke vriendin Minette een detectivebureau. Ook ontmoet zij haar hond Binky. En dan is er nog de vlotte fotograaf Nick. Mirjam ontdekt al gauw dat zij meer voor hem voelt. Maar heeft hun relatie kans van slagen? En waarom gedraagt Nick zich eigenlijk zo geheimzinnig? Alsof het niet genoeg is, krijgt Mirjam ook nog te maken met een zonderlinge man.

Ga mee op onderzoek met dogtective Mirjam Zomer en haar slimme hond Binky. Samen zijn ze onafscheidelijk en lossen ze de moeilijkste problemen op, zelfs als ze daarbij gevaar lopen. Lees alles over de avonturen die ze samen beleven. Afwisselend, mysterieus en grappig, maar vooral vol liefde voor honden!

Toen schrijfster Jacky Russell een boek publiceerde over haar voormalige asielhond, kreeg zij zoveel reacties van lezers dat zij besloot hem voort te laten bestaan in een nieuwe serie speurneusromans met hondenverhalen. Elk boek heeft een actueel thema als onderwerp, en laat vooral zien hoeveel betekenis honden voor mensen kunnen hebben.

Meer informatie: www.jackyrussell.com
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 december 2009
Uitgeverij
Boekenbent
ISBN
9789085704010
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic