Honing

0

Wist je dat er zowel zwarte als witte honing bestaat? Dat vele sporters zweren bij honing als belangrijke energieleverancier? Waar komt het woord ‘honeymoon’ vandaan?  Welke impact hebben bijen op ons voedsel? En hoe kun je kwaaltjes met honing bestrijden?
In Honing. Een en al natuur vind je echt álles over deze heerlijke delicatesse. Van beroemde bijenhouders en honingbier tot bijenweides en honingmassages. Honing is een waar geschenk van de natuur: het wordt gebruikt als geneesmiddel en verzorgingsproduct en is bovendien onmisbaar in de keuken. Laat je verrassen door de vele kwaliteiten van honing en ontdek boeiende weetjes over bijen en over het maken en gebruiken van honing.
Journaliste Karin Swiers en fotograaf Hans Westerling brachten een bezoek aan imkers, bijenmusea, en honingproducenten. In zes thema’s - eten, bewegen, werken, liefhebben, verzorgen en koken – brengen ze de zoete wereld van honing naar je toe.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
01 december 2009
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789058266538

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic