Hoofdrol voor altijd / Lollies en liefde / Zo groen als gras - Bouquet Favorieten 397, 3-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Bouquet

, ,

0

(1) HOOFDROL VOOR ALTIJD - Die ellendeling die haar ooit heeft vernederd, volgt haar nu op de voet...
Dat doet acteur Skye Kennedy alleen maar voor zijn nieuwe rol: psychiater in een ziekenhuis. En laat Kyle dat nu net zijn! Ze stemt toe hem mee te laten lopen, al is het met tegenzin. Wat voor effect zal zo'n glamourboy hebben op haar patiënten? Of op haar hart...

(2) LOLLIES EN LIEFDE - Waarom valt ze in hemelsnaam voor een man die geen gezin wil? Niet handig voor een moeder van een driejarige tweeling, die bovendien geen interesse meer heeft in een relatie. Blijft het feit dat Michael Greco gewoonweg onweerstaanbaar is. Waarom moet nu net deze charmante man allergisch lijken voor kinderen?

(3) ZO GROEN ALS GRAS - Als ze niet snel een baan krijgt, kan ze haar carrière wel vergeten! Dus waagt Sorel de stap om bij tycoon Garde Chevenay aan te kloppen, die zo te zien wel een hovenier kan gebruiken. Gelukkig wordt ze aangenomen, al is hij argwanend. En hoewel hij zeer aantrekkelijk is, op zijn avances zit ze niet te wachten. Stel dat hij haar geheim ontdekt!
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Ellen Melchers , Anneke van der Kuil , Ingrid Grunnil
Laatste editie
18 maart 2014
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789402501339

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic